Ilinca și Alex au vorbit despre sărutul de pe scena de la Eurovision. Iată ce a spus iubitul Ilincăi despre momentul viral!

Publicat pe

Sărutul dintre Ilinca și Alex pe scena de la Eurovision face înconjurul lumii, iar pe baza acelui moment au apărut numeroase glume și ironii în presă.

După acel sărut, multă lume s-a întrebat dacă nu cumva între cei doi este mai mult decât o relație profesională, așa că Alex și Ilinca au lămurit aceste zvonuri. Învitați în emisiunea „La Măruță', aceștia au vorbit despre relația lor.

„A fost un sărut amical', a spus Alex în emisiune.

„Nu mă așteptam. Aveam atât de multe emoții atunci că nici măcar nu eram atentă la ce face el. Nu mi-am dat seama decât după ce am văzut tot internetul plin de fața mea. L -am bătut. Noi ne-am certat înainte. La un moment dat ne-am certat pentru că eu îmi încheiam șireturile la pantofi și el voia să mergem la masă și s-a enervat că de ce nu mi-am încheiat șireturile mai repede', a spus Ilinca.

Întrebată de ce a spus iubitul despre acel sărut pătimaș de la Kiev, Ilinca a dezvăluit: „M-a felicitat, este în continuare alături de mine. Și-a dat seama că a fost un pupic amical, că nu a fost ceva mai mult. A fost un fel de „ieii, am terminat Eurovisionul!'

Însă faptul că momentul de pe scena de la Kiev s-a viralizat foarte repede, iubitul Ilincăi i-a transmis și lui Alex un mesaj.

„Mi-a dat și mie mesaj. Ne-a felicitat', a spus Alex, care nu a vrut să dezvăluie tot ce i-a scris în acel mesaj.

Alșex și Ilinca au reprezentat România la Eurovision cu melodia „Yodel It!' și au obținut locul 7.

Alexandra Popescu

Foto: Libertatea

Citește și:

Portugalia a castigat Eurovision 2017. Romania s-a clasat pe locul 7

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter