Fobia de care suferă Brigitte Macron. I-ar putea afecta statutul său de Primă Doamnă a Franţei

Publicat pe

După ce Emmanuel Macron a devenit la 39 de ani cel mai tânăr preşedinte al Franţei, viată lui privată a fost analizată în detaliu.

Diferenţa de vârstă de 24 de ani dintre el şi Brigitte, soţia lui, a fost amplu comentată, iar soţia lui a devenit un subiect pentru presa din toată lumea. Nimic nu a rămas nedezbătut, de la povestea sa dragoste cu Emmanuel, fostul ei elev, la stilul afişat, siluetă sau screte de îngrijire.

După ce Emmanuel Macron a fost învestit în funcţia de preşedinte al Franţei, toată lumea se aşteaptă să o vadă în prim-plan şi pe Brigitte.

Aceasta va fi însă o prezenţă discretă, evitând deplasările alături de soţul ei dintr-un simplu motiv. Lui Brigitte îi este teamă să călătorească cu avionul.

Drept dovadă, Emmanuel Macron a mers singur în prima lui vizită oficială, cea din Germania unde s-a întâlnit cu cancelarul Angela Merkel.

Vezi care sunt capitalele lumii!

Agenda de vizite a lui Macron este plină, el urmând să viziteze marile capitale ale lumii si rămâne de văzut dacă Brigitte îşi va învinge această teamă şi îi va fi alături soţului ei. În calitate de Primă Doamnă a Franţei ea ar trebui să fie prezentă măcar la dineurile de stat.

Florentina Liutic, Foto: Hepta

Fobia de care suferă Brigitte Macron. I-ar putea afecta statutul său de Primă Doamnă a FranţeiFobia de care suferă Brigitte Macron. I-ar putea afecta statutul său de Primă Doamnă a Franţei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter