Ilinca Vandici a fumat pe timpul sarcinii: "Am fost sigură că e în regulă, am vorbit cu doctoriţa"

Publicat pe

Ilinca Vandici a fumat pe timpul sarcinii. Prezentatoarea TV a recunoscut că are un singur viciu la care nu se gândeşte să renunţe. Îi place să fumeze, mai ales la petreceri. Chiar şi pe timpul sarcinii a făcut asta, nu în exces. Medicul a ţinut-o sub supraveghere!

Deşi apare zilnic la TV, în postura de prezentatoare la „Bravo, ai stil!”, Ilinca Vandici îmbină perfect viaţa profesională cu cea de familie. Petrece mult timp în compania lui Zian, fiul său şi al lui Andrei Neacşu. Cât a fost însărcinată a mers regulat la medic, a făcut toate controalele. Acum, după aproape nouă luni de la naştere, Ilinca a povestit că viciul său, fumatul, nu a dispărut pe timpul sarcinii.

Prezentatoarea a povestit într-un interviu pentru verdict.ro faptul că nu a fumat în exces, ci o ţigară când mai avea poftă. Doctoriţa a ştiut, a monitorizat-o şi totul a fost bine.

„E un mic viciu pe care îl am şi la care…nici nu ştiu dacă vreau să renunţ. E singurul pe care îl am şi atunci am zis că măcar asta să mai fac şi eu. Iar în timpul liber chiar îmi place să fac treaba asta. Acasă, când sunt cu bebe, foarte rar se întâmplă. (…) Sincer nu, nu am fumat, dar nu era o problemă nici dacă o făceam. Nu vreau să te mit, probabil că o ţigară, două din când în când probabil că am mai fumat, dar atât. Am fost sigură că este în regulă pentru că am vorbit cu doctoriţa.”, a declarat pentru aceeaşi sursă vedeta.

Ilinca Vandici, Andrei și Zian, un trio formidabil

Venirea pe lume a fiului ei, Zian, i-a schimbat viața în totalitate și acum timpul ei se împarte exclusiv între familie și job. Vedeta de la „Bravo, ai stil!' pare să fi fost născută pentru „meseria' de mamă, dar și pentru cea de soție.

„Toată viața mea s-a schimbat, clar. Acum, timpul meu se împarte între muncă și casă. Am învățat, odată cu trecerea timpului, să fiu și soție, și mamă. Mă regăsesc în aceste două posturi. Copilului meu îi ofer toată atenția și dragostea mea, el este extrem de atașat de mine, pentru că majoritatea etapelor le-a parcurs sub ochii mei sau cu mine lângă el: prima oară când a gângurit, când a încercat să meargă de-a bușilea, când a mers la înot… Pe de altă parte, nici calitatea de soție nu am lăsat-o la o parte și fac tot posibilul să fiu alături de Andrei și să ne păstrăm relația de cuplu intactă. Nu aș schimba nimic, dacă ar fi să dau timpul înapoi. Consider că reușesc cu brio să fac față tuturor provocărilor din viața mea care se derulează.”, ne-a declarat în exclusivitate prezentatoarea.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter