Imnul de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Uite cine l-a compus şi cine este muza piesei

Publicat pe

 Bravo, ai stil! All Stars', show-ul care începe luni, 22 ianuarie, la 16:30, la Kanal D, va beneficia de propriul imn, compus și interpretat de Alex Velea. Celebrul artist a avut și o muza cu totul specială pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicală a celui mai iubit show de stil și atitudine din România. 

M-am gândit că această emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur că am avut și o muza în compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursă mea de inspirație. Și ea, la rândul ei, este îndrăgostită de modă și de tot ceea ce înseamnă noutățile  în fashion', spune Alex Velea.

Citeşte şi:

Justin Bieber a plecat în vacanță în Maldive, dar nu cu Selena, ci cu… mama lui!

Care e starea Claudiei Pavel după ce a fost atacată de ţânţari la „Exatlon' – FOTO

Imnul de la „Bravo, ai stil! All Stars”

Mesajul melodiei este unul pozitiv, sugerând faptul că întotdeauna frumusețea adevărată vine din interior și că, pentru a reuși, trebuie să ai încredere în forțele proprii.

'Poți străluci dacă ai încredere în ține și știi să etalezi tot ceea ce ți-a dăruit mama natură', a adăugat îndrăgitul artist.

Foto: PR

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter