Prințul Harry și Meghan Markle au primit un tort de nuntă cu 5 etaje. Unul... neobișnuit

Publicat pe

Aflați în vizită în Cardiff, unde Prințul și-a dus iubita să-i arate împrejurimile, Harry și Meghan au primit un tort de nuntă cu 5 etaje. Prăjitura primită de viitorii miri cu ocazia apropiatei nunți este însă una total neobișnuită, sub învelișurile colorate ascunzându-se niște ingrediente neobișnuite.

 

Aflați în prima lor vizită oficială la Cardiff, Prințul Harry și logodnica lui, Meghan Markle, au fost întâmpinați de sute de oameni, care i-au ovaționat îndelung, încă o dovadă a simpatiei de care se bucură cei doi în rândul populației. Deși au întârziat puțin (cei doi viitori miri au călătorit cu trenul și Harry și-a cerut scuze fiindcă au fost așteptați!), fanii lui Harry și ai lui Meghan nu și-au pierdut deloc din entuziasm, fluturând stegulețe și baloane de toate culorile.

 

Printul Harry şi Meghan Markle se vor căsători în luna mai.

 

După ce au stat de vorbă cu admiratorii lor, care au ținut să-i felicite și să le strângă mâinile, cei doi au participat, în interiorul castelului Cardiff, la un festival care celebrează cultura Țării Galilor, iar apoi au mers la un centru din Tremofa, pentru a vedea cât de benefic le este sportul copiilor cu dizabilități.

 

Tortul de nuntă cu 5 etaje primit de Prințul Harry și Meghan Markle

Un tort de nuntă… sărat

Cel mai neașteptat moment s-a produs însă la sosirea în Cardiff, când viitorul cuplu regal a fost întâmpinat cu un tort de nuntă cu cinci etaje. Unul extrem de special, am putea spune, fiindcă era format din roți de… brânză! Directorul fabricii a menționat: „L-am făcut special pentru ei. E pentru a le celebra nunta și a-i felicita. Ni se cere, ocazional, să facem torturi de nuntă'. Ineditul tort sărat conține sortimente variate de brânză, printre care cheddar maturată, cu ierburi, afumată și cu usturoi, și aproape că arată la fel de apetisant ca unul obișnuit.

 

Ne îndoim că cei doi îndrăgostiți au plecat spre casă, ca în povestea faimosului Jerome K. Jerome, cu brânza în tren, dar trebuie să recunoașteți că gestul a fost drăguț și tortul chiar arată senzațional!

Citește și:  Secretul ţinutelor concurentelor de la „Bravo, ai stil! All Stars!'! Aşa se explică rochiile WOW

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter