Incredibil cum a scăpat iluzionistul David Blaine de la moarte! Nu este prima dată când i se întâmplă!

Publicat pe

Nefericitul incident a avut loc în noiembrie 2016 și a fost ținut în secret până acum, dar purtătorii de cuvânt ai binecunoscutului iluzionist, David Blaine (43), au dezvăluit că entertainerul a fost la un pas de moarte în timpul unui număr de magie care a scăpat de sub control.

Totul s-a întâmplat în Las Vegas, în timpul unui spectacol ce a avut loc la MGM Grand Garden Arena, când Blaine urma să demonstreze că poate prinde un glonț cu gura. În realitate, glonțul urma să fie prins într-un suport metalic pe care acesta îl ținea în gură, dar suportul a alunecat din mulajul în care era atașat, iar glonțul a fost cât pe ce să-l rănească mortal pe artist.

Nu este prima dată când David Blaine trece razant pe lângă moarte: s-a mai pus în situații limită de câteva ori de bunăvoie, când era să moară înghețat – după ce a stat acoperit cu gheață timp de trei zile – , sau după ce a vrut să demonstreze că se poate hrăni doar cu… apă, timp de 44 de zile.

Excentricul iluzionist a mărturisit că și-ar dori să moară într-un mod rapid și nedureros și că nu îi este teamă de moarte, vrând să testeze limitele corpului și psihicului uman pe propria-i piele!

 

Alexandra Zărnescu

Sursa foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter