Inna - Ședință foto incendiară în Dubai! Vezi cum se relaxează solista în pauzele dintre concerte!

Publicat pe

Cea mai cunoscută solistă de muzică pop din țara noastră, pe plan internațonal, Inna, pare să aibă un program extrem de încărcat la început de an.

După ce și-a petrecut Revelionul pe scenă, într-un concert ținut în Azerbaidjan, simpatica Inna (30) s-a îmbarcat spre Emiratele Arabe Unite, unde a concertat la sfârșitul săptămânii trecute în capitala opulenței, Dubai.

Cum era firesc, până și energica și neobosita Inna avea nevoie de o mică relaxare, așa că a luat o scurtă pauză și și-a surprins fanii printr-o ședință foto foarte fierbinte, în mijlocul dunelor și palmierilor.

După cum arată fotografiile, dar și lista de concerte care urmează în viitorul apropiat, Inna este într-o formă grozavă și se poate lăuda cu un succes constant.

Fanii ei din America de Sud vor avea ocazia să o admire în concertele pe care le are programate în Argentina și Brazilia, în februarie și aprilie, iar cei de acasă o vor urmări pe micul ecran, întrucât cântăreața va debuta ca jurat în cadru emisiunii „Vocea României Junior' la Pro TV, în această primăvară.

Alexandra Zărnescu

Sursa foto: Facebook

Inna - Ședință foto incendiară în Dubai! Vezi cum se relaxează solista în pauzele dintre concerte!Inna - Ședință foto incendiară în Dubai! Vezi cum se relaxează solista în pauzele dintre concerte!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter