INNA, despre povestea de dragoste pe care o trăiește de câțiva ani: ”Ne este bine așa cum suntem”

Publicat pe de Dana Enache

Cine crede că e ușor să ajungi în vârf se înșală amarnic! Andra, INNA și Marius Moga se pregătesc pentru startul celui de-al treilea sezon „Vocea României Junior și au rememorat, special pentru cititorii VIVA!, momentele-cheie ale carierei lor, cu toate sacrificiile, suișurile și coborâșurile. Dar asta nu e tot! Cum reușesc să îmbine cu succes cariera cu viața profesională? Aflați totul în interviul de mai jos!

Care a fost cel mai greu moment pentru tine, la „Vocea României Junior?

De fiecare dată îmi este extrem de greu să renunț la copiii din echipa mea și să le explic decizia mea. La fel de dificil este nici să nu mă întorc la audițiile pe nevăzute și apoi să îi văd pe cei mici triști din cauză că niciun scaun nu s-a întors. Mi-a fost foarte greu și în primul sezon, și în cel de-al doilea.

Cum a fost copilăria ta, din punct de vedere muzical? Ce sacrificii ai făcut?

Nu știu dacă am făcut sacrificii, dar am mers la lecții de canto, am participat la concursuri și festivaluri, mi-am dorit foarte mult să fiu artist și nu am renunțat niciodată la visul meu.

Ți s-a întâmplat, în copilărie și adolescență, să fii descurajată de cei din jur? Cum ai trecut peste aceste momente?

Au fost situații în care chiar nu mai credeam că voi putea să îmi urmez visul. De multe ori, eram influențată, bineînțeles, de faptul că nu câștigam un concurs sau un festival. Am trecut peste aceste situații cu sprijinul mamei, a fost de fiecare dată lângă mine și îmi spunea că data viitoare va fi mai bine, că pot mai bine.

Ce visuri aveai pe vremea când locuiai la Neptun și participai la festivaluri?

Ai crezut vreodată că vei ajunge unde ești azi? Îmi doream să devin artist și nu mă prea gândeam la altceva. Nu prea pot să spun că aveam un plan B. Nu am crezut că voi ajunge vreodată pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii.

Care a fost cel mai greu moment al carierei tale?

Mi-a fost greu când am început primul meu proiect muzical, „Alessandra, un proiect pop-rock de care eram încântată, însă care nu a avut succesul la care ne așteptam atât eu, cât și managerul meu. Ulterior, am lansat piesa „Hot sub numele INNA și lucrurile s-au schimbat fundamental în viața mea.

Te-a luat prin surprindere succesul sau erai pregătită emoțional? Cum ai reușit să gestionezi toată avalanșa de fani, de turnee?

Nu eram deloc pregătită, nu mă așteptam la nimic din ce a urmat: concerte în toată România, apoi în Europa, filmări, interviuri, multe călătorii, un program extrem de încărcat și strict. Am gestionat tot ce mi s-a întâmplat cu ajutorul echipei mele, care a fost alături de mine, cu sprijinul familiei și al prietenilor, cu iubirea și susținerea fanilor.

Cât de greu este să trăiești, într-o singură lună, spre exemplu, pe mai multe continente? Unde simți că este casa ta, INNA?

Deja m-am obișnuit așa, să fiu dimineața într-o țară și deja seara în alta (râde) și să călătoresc în fiecare săptămână în altă parte. Face parte din viața mea, din ceea ce sunt. Casa mea este aici, în România, în București, unde sunt părinții mei, bunica mea și Bobo, cățelul meu.

Știu că ești foarte organizată. Spune-ne cum reușești să faci asta… Cine te ajută?

Mă ajută echipa mea de la Global Records să îmi stabilesc programul, să găsesc răgaz și pentru câteva zile libere după multe călătorii și o perioadă mai încărcată.

Care sunt cele mai importante sfaturi și lecții de viață primite de la mama și de la bunica ta?

Să cred în mine, să nu renunț niciodată la visurile mele!

Trăiești o poveste de dragoste extrem de discretă de câțiva ani. Care este secretul longevității? Nu este greu, având în vedere că stați separați destul de mult timp?

Ne este bine așa cum suntem și ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună.

În ce măsură e benefic pentru o relație să colaborezi și pe plan profesional? Nu apar divergențe?

Pentru mine nu a fost o problemă să colaborăm.

Care-i primul lucru pe care îl faci atunci când ajungi în țară?

Merg acasă la părinții mei și la bunica mea, unde mama îmi pregătește mereu ceva bun de mâncare, mă odihnesc, apoi, a doua zi, la studio. Sau de multe ori, dacă am ceva urgent de înregistrat, mă opresc direct la studio (zâmbește).

Cum i-ai caracteriza pe colegii tăi de la „Vocea României Junior?

Andra este un artist extraordinar, un om cald și pozitiv. Marius este un producător și un compozitor extrem de talentat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter