Ozana Barabancea nu concepe să mai fie grasă: ”Mă întreb: Doamne, cum am putut?”

Publicat pe

Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme după operația de micșorare a stomacului. Acum, artista cântărește 72 de kilogreame, ceea ce înseamnă că înainte de intervenție avea peste 100 de kilograme. După ce a scăpat de kilogramele nedorite, Ozana Barabancea și-a dat seama că refuza categoric să vadă cum era de fapt.

Acum, la aproape un an de la operația de micșorare a stomacului și după ce a reușit să dea jos peste 40 de kilograme, Ozana Barabancea se miră de felul în care era înainte. Când vede poze mai vechi cu ea se întreabă cum a putut sta așa, fără să facă nimic să schimbe situația. Invitată la Interviurile VIVA!, Ozana Barabancea a povestit și despre un incident pe care l-a avut pe vremea când era grasă.

'Grăsimea și obezitatea nu sunt lucruri facile pentru mersul bun al vieții noastre. Te miști mai greu, te izolezi, ai un alt psihic. Eu sunt o persoană activă și am făcut această operație pentru a fi utilă semenilor mei. Vreau să fiu și soacră, vreau să fiu și bunică. Eu acum am și un nou proiect, dirijez. După spectacol eram pur și simplu terminată. Mi s-a întâmplat să-mi scape partitura pe jos, fiind foarte grasă nu am putut să mă aplec. A fost moment de tensiune intimă. Ele nici nu știau că am pățit treaba asta. Este bine să nu fim grași. Când eram grasă nu voiam să aud nici de sport, nici de un nutriționist. Refuzam categoric și ziceam cine mă place mă place așa cum sunt. Asta e o tâmpenie. Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb 'Doamne, cum am putut?'.', a mărturisit Ozana Barabancea la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter