INNA – Pictorial în premieră cu mama

Publicat pe

Toată lumea o știe pe artista din România cu cel mai mare succes internațional. Noi am vrut s-o cunoaștem și mai bine, așa că am invitat-o, în premieră, în platou alături de femeile cu care locuiește, mama și bunica ei.

INNA

EBRUARIE 2015. O armată de stiliști, cameramani, ziariști, oameni din relații publice ocupă în mod pașnic, pentru o întreagă după-amiază, studioul celebrului fotograf Tibi Clenci. Pe scaunul hair-stylistei e Elena Alexandra Apostoleanu, mult mai cunoscută sub numele de Inna, pentru ultimele retușuri înaintea unei ședințe foto cum n-ați mai văzut, pen­tru simplul motiv că, dincolo de faptul că vedeta e greu de prins în țară, nici n-a venit singură.

 

Un pic mai în stân­ga, pe canapea, încercând să-și camu­fleze emoțiile, e o doamnă pe care n-apucă să mi-o prezinte nimeni, în­trucât o recunosc fără niciun efort doar când o văd zâmbind: e Maria, mama Innei. Fiica ei îi seamănă, fizio­nomic, izbitor.

 

Iar alături e bunica Innei, la rândul său ușor de recunos­cut dacă ai apucat să te uiți la show-urile lui Măruță sau Teo. Mă așez lângă bunica Innei și, din amintiri, aproape că strâng tot materialul docu­mentar chiar înainte de a o invita pe cântăreață la interviu. Direct de la cele mai autorizate surse, încep să înțeleg cum s-a format Inna – moștenitoarea unei urechi muzicale de la bunica ei, care cânta în corul bi­sericii cam de pe la 12 ani, și de la mama ei, interpretă de muzică populară – ca om și ca artist.

 

HORIA GHIBUTIU, Foto TIBI CLENCI, Realizatori ROXANA VOLOSENIUC si DOMNICA MARGESCU

 

[youtube]http://youtu.be/5yNwZhRyf2g[/youtube]

 

Continuarea în numărul de martie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 5 martie.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter