Irina şi Răzvan Fodor – Prima escapadă după 5 ani

Publicat pe

Într-una dintre cele mai friguroase perioade pe care le-a văzut L.A.-ul, Răzvan și soția sa au făcut o ședință foto la Malibu Beach, în timpul vacanței de 3 săptămâni pe care au petrecut-o acolo, prima vacanță adevărată după o pauză de 5 ani. S-au întors cu multe dorințe împlinite, dar și cu câteva kilograme nedorite în plus.

fodor1

Oarecum bronzați, poate mai „bogați cu câteva kilograme decât acum fix un an, când am avut ultimul interviu cu ei, Răzvan și Irina ignoră reportofonul deschis și se lansează într-o polemică legată de câte grade erau pe Malibu Beach în momentul ședinței foto reali­zate de către fotograful Edward Anina­ru, amicul care i-a și găzduit. „Erau 15 grade, plus briza mării, ți se pare puțin? Mie mi-au înghețat picioarele, ai înne­bunit?, ii spune Irina lui Răzvan, care îi reamintește la rândul său câte grade minus erau în Romania la acel moment. Am reușit să le captez din nou atenția cand am adus vorba de fetița lor de 4 ani, Diana.

 

Diana a mers cu voi în această vacanță?

Irina: Nu a mers. Spre norocul nostru, ea nu are nici 4 ani încă, așa că nu știe să localizeze în timp lipsa noastră. A fost o parte bună și o parte rea în faptul că nu am luat-o cu noi. În prima săptămâ­nă am fost lorzi, ne-am trezit când am vrut, am făcut ce am vrut, am stat seara până târziu, a fost o nebunie. Apoi a în­ceput să ni se facă dor de ea. Noi ne-am gândit că ar fi foarte lung zborul pentru un copil de vârsta ei, ceea ce era adevă­rat. Partea bună a fost că în ultima zi de vacanță, când te apucă toate depresiile, noi abia așteptam să ne întoarcem în România.

 

Răzvan: Așa am decis că vacanța asta a fost ultima petrecută fără ea. Ultime­le 5 zile de vacanță au fost, într-adevăr, urâțele, ne-am abținut să nu intrăm pe Skype să vorbim cu ea, numai că nu aveam cum să o luăm în LA. Unul din­tre noi ar fi trebuit ca seară de seară să se sacrifice și să ducă copilul la culcare. Ce vacanță era asta?! Unul culcă copi­lul și celălalt se distrează? Mai ales că a fost prima noastră vacanță mare după cea din Thailanda, pe care am făcut-o înainte de a rămâne Irina însărcinată. Deci de 5 ani nu am mai avut o vacanță adevărată. Când am eu de muncă, când are Irina de muncă, nu ne sincronizăm niciodată.

 

OANA POPOIAG Foto EDWARD ANINARU

 

Continuarea în numărul de martie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 5 martie.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter