Inna, vacanță de vis alături de prietenele ei, în Dubai. Iată locul incredibil unde s-a fotografiat artista!

Publicat pe

Inna și-a înnebunit fanii de pe Instagram cu imaginile pe care le postează din vacanța din Dubai pe care o petrece alături de prietenele ei.

Ce poate să iasă atunci când 4 fete super hot merg în vacanță? Distracție la maximum. Așa este și pentru Inna, care, aflată în Dubai, profită de fiecare moment petrecut cu fetele și va avea, cu siguranță, amintiri și imagini extraordinare.

X-treme sports in Canary Islands w @ancapuffpuff 😂😂😂

A post shared by INNA (@innaofficial) on

În deșert, pe clădiri sau la piscină, Inna și prietenele ei au petrecut, s-au fotografiat și s-au relaxat. Însă cele mai spectaculoase imagini cu artista sunt pe acoperișul uneia dintre clădirile înalte ale Dubaiului. Priveliștea pur și simplu îți taie respirația. Iată imaginile în galeria foto!

Inna, vacanță de vis alături de prietenele ei, în Dubai. Iată locul incredibil unde s-a fotografiat artista!Inna, vacanță de vis alături de prietenele ei, în Dubai. Iată locul incredibil unde s-a fotografiat artista!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

INNA, în ipostaze hot în 2017, dar şi în 2013. Când a fost mai sexy? 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter