INNA, în ipostaze hot în 2017, dar şi în 2013. Când a fost mai sexy?

Publicat pe

INNA este vedeta numărului de mai al revistei Viva! pentru care a realizat unul dintre cele mai hot pictoriale. În urmă cu 4 ani, ea realiza pentru VIVA! un shooting la fel de îndrăzneţ.

 

Acum artista s-a lăsat fotografiată pe Playa Negra din Costa Rica chiar de iubitul ei, celebrul fotograf John Perez. Este un shooting  romantic al cărui styling a fost conceput de RD Styling, în care INNA apare extrem de sexy, ea pozând alături de calul Chocolate.

 

Foarte îndrăzneaţă, artista poartă o ţinută sumară pe copertă, perfectă pentru shooting-ul de pe plaja din Costa Rica.

 

Întrebată cum este să pozeze pentru iubitul ei, cântăreaţa a răspuns: „Este o experienţă frumoasă de fiecare dată, este profesionist, creativ, şi am încredere că vom obţine mereu nişte fotografii de care să fiu încântată. Cu el am făcut şi multe videoclipuri: „Heaven', „In Your Eyes', „Diggy Down', „Caliente', proiecte video care au ieşit exact cum mi-am dorit.'

 

În 2013, INNA s-a lăsat fotografiată de Tibi Clenci, vedeta afişând atunci un look rock. Ea purta un costum Agent Provocateur, accesorizat cu o jachetă din piele vintage, cercei Roberto Cavalli şi o brăţară cu ţinte, Valentino. Un outfit perfect pentru a poza alături de un motor Harley-Davidson nou-nouţ.

 

Când a fost INNA mai sexy, în 2013 sau acum, în 2017?

 

INNA, în ipostaze hot în 2017, dar şi în 2013. Când a fost mai sexy?INNA, în ipostaze hot în 2017, dar şi în 2013. Când a fost mai sexy?

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter