Insula iubirii - Bianca a căzut în ispită, iar Liviu a pus la cale un plan de răzbunare. Devăluiri șocante despre relația lor!

Publicat pe

Povestea cuplurilor este într-o continuă schimbare, noul episod aducând multe informații care au dus la decizii și confruntări. Sorin cu Bianca, pe cealaltă insulă au devenit din ce în ce mai apropiați, petrecându-și noaptea unul în brațele celuilalt și sărutându-se pentru prima dată de când se află pe insulă. „Nu credeam că se pot întâmpla atât de multe lucruri în viața mea în doar o săptămână', a spus Bianca.

Însă lucrurile și starea ei de bine s-au schimbat atunci când a aflat veștile despre conținutul biletului scris de Liviu pentru Nicoleta și despre planul lui de a i-l lua pe Brutus, cățelul ei și de a nu o lăsa să își ia hainele. Strategia lui s-a bazat pe faptul că ispitele ajung în țară mai devreme decât concurenții și că mesajul lui va fi transmis. Cu această ocazie, Bianca a făcut mai multe mărturisiri despre Liviu. Pentru prima dată încep să iasă la iveală lucruri despre care Liviu a făcut cu totul alte declarații în testimonialele pentru emisiune, printre care și faptul că el i-a oferit Biancăi independența financiară, lucru negat de Bianca, care a spus că nu este nimic adevărat și că singurele lucruri pe care le are sunt hainele și câinele. Ea a vorbit și cum s-a comportat Liviu cu fosta soție după divorț, dar și cu familia lui, frații lui, intentându-le tuturor mai multe procese.

Mai mult, Bianca a avut o rugăminte către echipă: dacă ar putea pleca și ea mai devreme, împreună cu ispitele, și nu atât pentru a-și recupera puținele bunuri de acasă, ci pentru că… îi e frică de Liviu, cu care nu ar fi vrut să se mai întâlnească. Întrebată dacă el a agresat-o fizic, ea a arătat mai multe poze pe telefon, imagini cu vânătăi pe corpul ei provocate de Liviu.

Liviu neagă acuzațiile de violență

Imediat după aceste mărturisiri, pe insula băieților a pornit alarma. De față cu ispitele și cu ceilalți colegi de insulă, lui Liviu i s-au arătat imaginile cu Bianca sărutându-se cu Sorin, el spunând că relația lor s-a terminat. Întrebat ce se va întâmpla cu ei atunci când vor pleca acasă, el a spus că nu știe și că nu are niciun plan. Intrebat și dacă se va răzbuna pe ea, dacă o va pedepsi sau dacă a umilit-o vreodată, a spus că „nu' și că a jignit-o doar când s-au certat pentru copiii lui. După aceste lucruri spuse, i s-a arătat biletul scris și i s-au cerut explicații. Și colegii de insulă au fost puși să spună ce cred citind acest mesaj, cu toții înțelegând același lucru: că el vrea să o lase fără haine și fără animalul iubit, făcându-l pe Aurel să spună „Liviu, asumă-ți unele lucruri și gata. Fii bărbat, ai 43 de ani!'.  Tot acum au mai ieșit la iveală și alte secrete ale acestui cuplu, cum ar fi sarcina la care a renunțat Bianca pentru a veni la emisiune, despre care telespectatorii vor afla mai multe în episodul următor.

Andy și Diana, din nou împreună pe insulă

Suferind din cauza plecării lui Andy, Diana a povestit într-un testimonial trecutul ei și cât de mult a fost afectată de despărțirea părinților. Ea a spus că abia la întâlnirea cu Andy a descoperit ce înseamnă să iubească cu adevărat, adăugând că el o făcea fericită „din toate punctele de vedere' și dorindu-și să lupte pentru el. În această ediție toate concurentele au participat la un concurs pe plajă cu un premiu dorit de toată lumea: două salturi cu parașuta. Singura dezinteresată de eveniment a fost Diana, care a venit la concurs plângând, fiindu-i dor de Andy. Aici ea a avut o surpriză, întoarcerea lui Andy, moment foarte emoționant pentru concurentă. La rândul lui, Andy a declarat că a fost foarte surprins de suferința ei. „Mă așteptam să spună (Ben) lucruri rele despre Diana (…) ca să mă facă pe mine să o privesc altfel. Dar nu mi-a schimbat părerea pentru că eu nu o judec pe ea. Nu am venit aici să o judec. Am venit să o ajut să înțeleagă că un bărbat îi poate oferi mult mai multe decât stabilitate financiară', a spus ispita.

Alexandra este indecisă în privința lui Aurel

Alexandra a participat la o ceremonie a focului unde a văzut noi imagini cu Aurel. În ciuda faptului că nu îi este ușor, ea rămâne neclintită în decizia de a lua o hotărâre doar după ce va vorbi cu Aurel.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter