Ionela Prodan a fost externată, după o îndelungă spitalizare / VIDEO

Publicat pe

Cântăreața de muzică poppulară Ionela Prodan a fost externată din spitalul Elias din Capitală, după o îndelungă spitalizare. 

Imagini cu artista au fost postate de una dintre fiicele sale, Anamaria Prodan, pe pagina sa de Facebook, atât la finalul săptămânii trecute, cât și înaintea externării. Starea de sănătate a Ionelei Prodan este vizibil ameliorată, cântăreața afișând un zâmbet larg și chiar salutându-și prietenii virtuali.

'Another perfect day!!! Love my mom! We Love u!!!' / 'O altă zi perfectă!!! Te iubesc, mami! Te iubim!!!' – spune Anamaria Prodan.

Din informațiile care circulă până în prezent, dar care nu au fost confirmate de familia cântăreței, aceasta ar fi fost internată la finalul lunii ianuarie, acuzând probleme cardiace. Se pare, însă, că problema de sănătate  a Ionelei Prodan este de altă natură. Jurnalistul Florin Condurețeanu a declarat într-o intervenție la un post de televiziune, ca artista ar avea grave probleme la pancreas, care au generat complicații.

Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă la pancreas, care i-a provocat şi alte afecţiuni', a spus Florin Condurățeanu.

La finalul anului trecut, Ionela Prodan a uimit pe toată lumea când, după o perioadă de absență din spațiul public, a reapărut cu multe kilograme în minus. Artista, care era de nerecunoscut, a mărturisit că nu a apelat nici la chirurgia bariatrică și nici la vreun nutriționist, dar că și-a controlat alimentația. Astfel, spune cântăreața, a reușit să slăbească nu mai puțin de 25 de kilograme.

FOTO: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter