Marina Almăşan are aceeaşi greutate de 25 de ani, fără sală şi diete

Publicat pe

Marina Almăşan are aceeaşi greutate de 25 de ani! Vedeta TV reuşeşte de ani de zile să fie în formă dără diete stricte sau vizite la sală din ce în ce mai dese. A adoptat un stil de viaţă echilibrat şi aşa are o siluetă de invidiat. A dezvăluit câteva dintre secretele sale!

Are de aproximativ 25 de ani 55 de kilograme fără eforturi mari. Marina Almăşan apare la TV de ani de zile şi impresionează cu silueta sa. În pozele de-a lungul timpului cu ea, aceasta este aproape neschimbată, aceelaşi look fresh şi parcă din ce în ce mai tânără. Mănâncă foarte des salate, evită dulciurile, acestea fiind doar câteva dintre secretele sale.

„Eu preferam să am 25 de ani decât 55 de aşa…Da, am văzut că am creat aşa o admiraţie pentru silueata mea. Eu nu am avut niciodată sentimentul că am aşa o siluetă ieşită din comun şi că ar putea vreodată cineva să se uite cu interes către silueta mea. Pur şi simplu mi-a plăcut să fiu un om echilibrat în toate şi am încercat, a fost aşa un pariu cu mine însămi, să nu devin niciodată grasă. Pentru că din punctul meu de vedere, un om gras este un om indolent care, cu excepţia cazurilor medicale, care nu este în stare să îşi controleze mediul de viaţă. M-am oprit aşa în jur de 52, 53, 55 este deja un maxim.

După ce am făcut copii, am slăbit. Modul de a-i creşte şi de a lucra a fost în favoarea mea. Am început să fiu atentă la ce scriem noi. Am publicat tot felul de articole ce alimente nu trebuie, sau ce trebuie să mănânci. Am început să fiu atentă la alimentaţie.

Încerc să nu mănânc dulciuri, pentru că alea sunt un pericol, eu nu mai pot să mănânc orice şi apoi în două zile să dau totul jos. Pâinea este şi ea cu mare restricţie. (…) În rest, nu-mi iese asta să nu mănânc după ora 19. (…)

Sunt foarte bună prietenă cu salatele. Fac salate de toate felurile. Le mănânc cu o plăcere nebună. Le mănânc la pranz, când vin de la serviciu. (…) La o masă, foarte rar, mai mănânc şi eu câte o friptură. (…) Este destul de jenant să recunosc la vârsta mea matusalemică că merg la sală. Am fost convinsă de fiul meu, Victor. O tonifiere a muşchilor este necesară. (…) Am început să merg la sală, mi-am luat echipament şi am ajuns acolo. Voiam să îmi pun o pungă pe cap să nu mă vadă lumea. Avem şi un antrenor. Eu nu călăresc cântarul aproape deloc. Îmi dau seama dacă am slăbit sau m-am îngrăşat după haine.”, a spus vedeta la Antena Stars.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter