Mirabela Dauer transmite un mesaj din spital

Mirabela Dauer a avut probleme de sănătate și a fost necesar să fie operată de urgență, în urmă cu o săptămâna. Artistei i-a fost extirpat un rinichi, după ce i s-au descoperit găsite pietre, dar și o tumoare la unul dintre organe. 

În presă au apărut mai multe speculații, cum că Mirabela Dauer ar fi în depresie după această intervenție medicală, că nu este deloc bine și că, mai mult, nimeni nu-i acordă atenție. Vedeta a spulberat toate zvonurile apărute și a dezvăluit care este starea ei de sănătate în aceste momente.

'Dragii mei, 
În primul si-n primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru miile de mesaje frumoase pe care mi le-ați trimis în aceste zile. Le-am primit pe toate si mi-au facut zilele mai usoare. Echipa mea de „îngeri”, cum le spun eu doctorilor din jurul meu, au avut si au mare grija de mine si pe zi ce trece ma simt mai bine. Ca dovada mi-am reluat bunul obicei de a posta lucruri care mie mi se par frumoase.

„ASTA SUNT EU…” O postarea pe care am citit-o azi noapte, este o postare care mi-a plăcut foarte mult si in care sunt convins ca ne regăsim fiecare dintre noi intr un moment al vietii. Mi-a plăcut și am distribuit-o…. Dar, dragii mei asta nu inseamna ca eu sunt singura, nici pomeneală.  Am multi oameni in jurul meu… oameni care mi-au fost alături la propriu in aceasta încercare grea, ce-i drept. Da, am ales sa ma refac in liniste pentru ca am multe de făcut și imi doresc ca revenirea mea sa fie cat mai rapida si apreciez ca cei apropiați au inteles lucruri asta si imi respecta aceasta dorinta. Acum odihna si linistea sunt extrem de importante. Sunt uimită cat de repede se interpretează lucrurile. Vă repet, sunt bine, atat cat se poate dupa o intervenție chirurgicală complicată. Mesajul distribuit de mine e superb si l-am împărtășit cu voi pentru ca mi-a placut. Atât. Nu sunt singura, nu sunt victima, nu sunt subiectul de telenovelă…

Sunt doar in covalescenta si va multumesc tuturor pentru gândurile bune. Vă îmbrățișez cu drag!', a scris Mirabela Dauer pe pagina sa de Facebook.

Mirabela Dauer a avut o tumoare la unul dintre rinichi

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând', a declarat Raoul la Antena Stars.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro