Lora este însărcinată? Artista si iubitul ei s-au fotografiat în ipostază de viitori părinți

Publicat pe

Lora este însărcinată? Vedeta şi iubitul său au dat de bănuit că o veste neaşteptată este posibil să o facă publică în curând. Au trezit suspiciuni că ar deveni în curând părinţi. Nu au făcut o declaraţie oficială însă gesturile şi imaginile cu ei pun mari semne de întrebare! 

Recent, Lora a urcat pe contul său de Instagram o imagine în care apare ea şi Ionuţ Ghenu într-un peisaj superb, pe marginea unui lac. El o ţine în braţe, iar mâinile le are pe burta ei, în formă de inimioară. O şi sărută uşor pe obraz, iar Lora stă liniştită, cu ochii închişi semn că trăieşte acest moment.

Cei doi dau de bănuit că vor deveni părinţi, mai ales că majoritatea cuplurilor mondene de la noi au ales să facă publice veştile că vor avea copil în acest mod, spre exemplu Laura Cosoi. Lora şi Ionuţ Ghenu au fost întrebaţi în repetate rânduri dacă vor deveni părinţi, însă nu le-au răspuns deloc în mediul online fanilor.

În descrierea imaginii deosebite, Lora a notat: „Fir-ai tu să fii de dragoste…👫”

Lora, declaraţii despre primul copil

„Clopotele de nuntă bat, dar noi întârziem pentru că avem treabă multă. Noi ne simțim căsătoriți, căsătoria la noi ar fi o formalitate. Copilul si nunta pot veni la pachet. Nu contează sexul, ce vrea Dumnezeu', a povestit Lora acum ceva timp la Kanal D.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter