Laura Cosoi a publicat prima fotografie cu burtica de gravidă

Publicat pe

Însărcinată în patru luni, Laura Cosoi a publicat prima fotografie în care i se vede burtica de gravidă. 

 

Laura Cosoi a postat pe contul de Instagram prima fotografie în care i se vede foarte clar burtica. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, actrița își ține mâinile în jurul abdomenului, iar pe chipul său se poate citi fericirea. Laura este însărcinată în patru luni, astfel că la începutul verii urmează ca ea și Cosmin să devină părinți pentru prima dată.

#4monthspregnant, #newlife, #momtobe #start #familyfirst sunt hashtag-urile care însoțesc fotografia postată de Laura Cosoi pe contul de Instagram.  Pe parcursul primelor 4 luni, actrița a postat în mediul online fotografii în care apărea cu burta acoperită, confirmarea sarcinii fiind făcută pe 2 ianuarie, de ziua ei, ca urmare a zvonurilor care începuseră să apară în presă.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au anunțat că vor avea o fetiță. „Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați, emoționați și foarte fericiți.:)”, a fost anunțul pe care Laura l-a publicat pe blogul personal.

Adina Vîlcea

Citește și:

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret!

Anda Adam vorbeste despre schimbările din viața de cuplu apărute după nașterea micuței Evelin | Interviurile VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter