Anda Adam vorbeste despre schimbările din viața de cuplu apărute după nașterea micuței Evelin | Interviurile VIVA!

Publicat pe

Venirea pe lume a unui copil reprzintă un moment de fericire maximă, iar toată atenția celor din jur se îndreaptă asupra lui. Însă, chiar dacă proapeții părinți sunt nerăbdători să petreacă cât mai mult timp cu copilul, Anda Adam mărturisește că este foarte important să nu nenglijeze nici relația de cuplu și timpul petrecut în doi. Artista ne-a declarat că a simțit efectele pe propria piele.

Anda Adam: „Viața de cuplu s-a schimbat pentru că avem mult mai puțin timp pentru noi. Este foarte important să nu o neglijezi pentru că părinții trebuie să fie și soț-soție înainte de a fi părinți, și pentru că acel copil pe care îl aduci în viața ta are nevoie de ambii părinți în continuare. Dacă neglijezi foarte tare viața de cuplu nu duci nicăieri, copilul rămâne la unul din părinți, adică efectele sunt rele. Noi de aia am și luat o bonă. Nu mai aveam timp absolut deloc pentru noi și ne-am dat seama că era o problemă. Ne întâlneam la ușă și predam ștafeta, veneam eu și pleca el, venea el și plecam eu. Și cu vecinii ne întâlneam mai des. Eram într-un maraton extenuant, iar seara când ajungeam eram atât de obosiți că nu mai apucam nici măcar să mai vorbim unul cu altul”, a mărturisit artista în cadrul Interviurilor VIVA!

Adina Vîlcea

Citește și:

EXCLUSIV! Motivul pentru care Keo şi Misty au ascuns naşterea fetiţei: „Am preferat să…'

David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, calcă pe urmele părinţilor! E activ în online – VIDEO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter