Irina Columbeanu se întoarce în România! S-a despărțit cu greu de Monica Gabor

Publicat pe

Vacanța Irinei Columbeanu în Statele Unite ale Americii s-a terminat. După ce a petrecut clipe de neuitat alături de mama ei, fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu revine în România.

Fetița, în vârstă de 10 ani, și-a petrecut vacanța de iarnă, dar și sărbătorile alături de Monica Gabor în America, dar și de fratele ei vitreg și iubitul mamei sale. Irinel Columbeanu a fost cel care a însoțit-o pe Irinuca în America, apoi a lăsat-o în grija mamei, iar afaceristul s-a distrat alături de Nick Rădoi.

Despărțirea de fiica ei a fost grea pentru Monica Gabor. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare prin care spune cât de minunat a fost timpul petrecut împreună cu fiica ei. 'La revedere frumoasa mea! 👩‍👧 Să ne revedem cu bine cât mai curând! Even when were miles and miles apart we still are close at heart.', este mesajul transmis de Monica Gabor.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva