Oana Roman îi atacă dur pe părinții copiilor abuzați de pedofil. "Cum să-ți supui copiii la așa ceva?"

Publicat pe

Oana Roman îi pune la zid pe părinții celor doi frați abuzați de polițistul pedofil. Vedeta s-a declarat absolut șocată de gestul acestora de a apărea la televizor cu fețele neblurate fără a se gândi la siguranța și protecția identității copiilor lor.

 

În noua ediție Oana Punct Roman, vedeta a declarat că: „Părinții celor doi copii abuzați au dat inițial niște declarații sub anonimat, ceea ce era, evident, normal și brusc într-o seară apar la o emisiune de televiziune fără să își protejeze identitatea. E un lucru foarte grav. Părinții nu înțeleg că și-au expus copiii la ceva la fel de îngrozitor precum abuzul în sine. De ce? Pentru că ei apărând la televizor fără să aibă fețele blurate dau posiblitatea părinților altor copii, care sunt colegi cu copiii lor, să știe cine sunt cei doi frați abuzați. În momentul ăla, acești doi copii devin o țintă, victime a doua oară, pentru că după cum știți, copiii la școală sunt foarte răi, deci pot fi îngrozitor de răi, iar cei doi frați vor fi supuși la o stigmatizare publică îngrozitoare care îi va traumatiza la fel de rău cum a făcut-o abuzul la care au fost supuși de acel individ. Tu ca părinte ești obligat să protejezi viața, liniștea și integritatea copilului tău. În momentul în care copilul tău a fost abuzat și tu apari la televizor fără să-ți protejezi idenitatea supui copilul unei noi traume. Oamenii aceștia sunt absolut iresponsabili din punctul meu de vedere. Pot să înțeleg că sunt oameni care nu au carte, pot să înțeleg că sunt oameni extrem de limitați, pot să înțeleg că nu i-a dus capul, dar un instinct matern, un instinct de părinte trebuie să ai. Cum să-ți supui copiii la așa ceva?”

De altfel, Oana Roman îi acuză și pe producătorii emisiunii în care cei doi părinți au fost invitați.

„Au făcut lucrul ăsta pentru bani, vă spun eu. Ei s-au dus în acea emisiune pe bani mulți, pentru că toate emisiunile TV plătesc bani pentru astfel de subiecte. Dar tu ca și producător trebuie să ai conștiință și să spui: Peste o anumită limită eu nu trec. Puteau să-i aducă pe acești părinți în platou, dar să le blureze fețele, să nu-i arate. Producătorul trebuia să-și pună această întrebare: Copiii ăia ce vină au?. Ok, tu vrei să faci audiență, e normal, dar până unde mergi și care e limita peste care treci sau nu treci? Poate ai și tu copii și te gândești, dacă Doamne ferește s-ar întâmpla așa ceva, ai apărea la TV neblurat, chiar și pentru foarte mulți bani? Credeți-mă, ar fi făcut aceeași audiență și dacă nu le arătau fețele”, a spus Oana Roman

Emisiunea „Oana punct Roman' poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe pagina de Facebook Revista Viva!
Adina Vîlcea

Citește și:

Irina Columbeanu se întoarce în România! S-a despărțit cu greu de Monica Gabor

Un celebru actor are 82 de ani şi se gândeşte la căsătorie: „Există candidate!'

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter