Irina Columbeanu și-a prezentat fratele! Cum arată fiul lui Mr. Pink

Publicat pe

Irina Columbeanu a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă alături de mama ei, Monica Gabor. Micuța a șocat pe toată lumea când a postat un videoclip în care este alături de fratele ei.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor face un slime alături de fratele ei, după cum chiar aceasta menționează în titlul filmării: 'Îl învăț pe fratele meu să facă slime'. Toți au rămas uimiți când l-au văzut pe fratele mai mic al Irinei. Cel mic este de origine asiatică, însă vorbește perfect limba engleză.

Irina Columbeanu menționează la un moment dat despre 'mama lor'. „Fratele tău e adoptat sau e chiar fratele tău biologic?', „Eu cred că acest frate este copilul bărbatului cu care s-a căsătorit mama Irinei', au fost reacțiile celor care au văzut imaginile.

Monica Gabor s-a stabilit în America

De ani buni de zile, Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a început o relație cu Mr. Pink. Iubitul vedetei are o situație financiară foarte bună și are grijă să nu-i lipsească absolut nimic Monicăi.

FOTO: Youtube, arhivă

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter