Cele mai hot apariții la plajă în 2017. Vedete de la noi și de la ei

Anul acesta au fost la modă costumele de baie nude, iar vedetele au abuzat de noul trend pentru a-și expune siluetele impecabile, lăsându-și trupurile răsfățate de soare și de mare. Iată care au fost cele mai hot apariții la plajă în 2017!

 

În vara anului care tocmai se pregătește să ne părăsească, plajele au fost inundate de… „nudiste', iar asta tocmai pentru că noile costume de baie în trend, cele de culoarea pielii, dau senzația de goliciune, stimulând în mai mare măsură imaginația decât cele care arată prea mult. Dacă Bella Hadid, Kim Kardashian, Kylie Jenner și Heidi Klum s-au îndrăgostit de costumele fără… culoare, au fost celebrități care au mizat pe culorile puternice, ca Inna și Sofia Richie, ori pe cele sclipitoare și în culori aprinse, ca Delia și Anda Adam.

 

În orice caz, s-au purtat atât costumele din două piese, cât și cele întregi, singurul must-have fiind un trup tonificat. După cum veți vedea în galeria foto, unde am adunat cele mai hot apariții la plajă în 2017, atât divele de peste ocean, cât și cele autohtone sunt în mare formă, dovedindu-ne că, indiferent de trend, singurul care nu se demodează este… trupul armonios!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro