Poveste de dragoste trasă la indigo. Irinel Columbeanu iubeşte din nou după 7 ani de la divorţul de Monica Gabor

Publicat pe

Irinel Columbeanu iubeşte din nou. Afaceristul a uimit pe toată lumea când, de curând, s-a afişat în publicul cu noua iubită. Este mult mai tânără decât el, însă se pare că dragostea este mai presus de toate. Oana, noua cucerire, seamănă destul de mult cu Monica Gabor, fosta lui soţie!

Pentru prima oară, Irinel Columbeanu s-a afişat cu Oana, iubita sa cu 40 de ani mai tânără decât el, la petrecerea VIVA!. Ne-a făcut onoare să fie alături de noi la celebrarea de 19 ani a revistei. Toţi au fost curioşi să afle cum s-au cunoscut, cum a început povestea de dragoste. Irinel a povestit pe şleau cum a cucerit-o.

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.
Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.
După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion Tv s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. 

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată „Modă și criptomonedele'. Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo 2 ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția.”, a povestit Irinel Columbeanu, în direct, la TV.

Povestea aceasta de dragoste ne aminteşte de cea trăită cu Monica Gabor, fosta lui soţie. Ştim că atunci când s-au cunoscut, tot industria modei i-a legat. Ea prezenta pentru un anumit designer, la fel cum s-a întâmplat şi cu Oana acum. Afaceristul se pare că a fost cucerit de către frumoasele brunete. Unde mai pui că din punct de vedere fizic cele două seamănă foarte mult. Au aceeaşi nuanţă a părului, sunt înalte şi arată foarte bine.

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor acum câţiva ani de zile

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor acum câţiva ani de zile

Aceasta nu ar fi singura asemănare dintre fosta doamnă Columbeanu şi Oana. Din declaraţiile Monicăi date acum ceva vreme am aflat că ea primea foarte multe sfaturi de la cel care îi era soţ. De fiecare dată ţinea cont de ele, el având experienţă în multe domenii, chiar şi în dragoste.

Oana, actuala iubită, a declarat de curând că şi ea primeşte multe sfaturi de la Irinel. Fie că este vorba despre afaceri, despre lumea modei, despre alte industrii, afaceristul cunoaşte situaţiile şi este capabil să o îndrume. Chiar dacă este o diferenţă mai mare de vârstă între ei, Oana şi Irinel se înţeleg foarte bine, au făcut chiar şi un shooting în vila acestuia.

Irinel Columbeanu şi Oana, actuala iubită

Irinel Columbeanu şi Oana, actuala iubită

Irinel Columbeanu, mândru de fiica sa

Irinel Columbeanu e un tată mândru de fiica lui, Irina. Față are deja 11 ani și este un copil deosebit de inteligent. Irina Columbeanu este foarte preocupată de învățătură, însă nici de modă nu stă departe.

Fetiţa a avut parte de o ședința foto profesională, în care și-a arătat talentul de model, moștenit de la mama ei, Monica Gabor.

Foto: Libertatea, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva