Părinții o susțin necondiționat pe Nicole Cherry. Cum a trecut artista peste despărțirea de iubit

Publicat pe

Nicole Cherry este una dintre cele mai tinere artiste de la noi și are milioane de fani. Viața artistei este una plină de bucurie și voie bună, iar aceasta nu lasă nimic să o afecteze în vreun fel negativ. Părinții acesteia sunt alături de ea necondiționat, iar recent Nicole Cherry a trecut și printr-o despărțire.

Tânăra artistă vorbește orice cu părinții ei, iar atunci când are o problemă nu ezită să o discute cu familia. Nicole Cherry a trecut recent printr-o despărțire, însă nu suferă deloc după această relația. Motivul despărțirii?! Nepotrivire de caracter ne-a spus Nicole. Vedeta nici nu-și face griji când vine vorba de admiratori pentru are foarte mulți.

'Când eram la școală nu întârziam. Faptul că am fost crescută de părinții mei care sunt foarte punctuali, cred că se trage asta din familie. Îmi place să fiu punctuală. Cu ambii părinți în mod egal. Poate uneori vorbesc lucruri mai de fete cu mama, iar când am o nelămurire foarte mare, tata mă scoate mereu din dubii. Mi-am asumat relația, mi-am asumat-o și după despărțire. Pur și simplu nepotrivire de caracter. Trecem foarte ușor peste chestia asta pentru că sunt la o vârstă atât de fragedă și am atât de mult timp să ies și să cunosc atât de mulți oameni noi. Nu cred că ar fi asta vreo problemă că o să rămân eu singură vreodată.', ne-a dezvăluit Nicole Cherry.

Nicole Cherry colaborează cu un stilist

De stilul vestimentar al lui Nicole Cherry se ocupă un stilist, dar artista mai are și momente în care își compune ținutele singură. 'Mă înțeleg atât de bine cu stilistul. E imposibil să-mi construiască o ținută și să nu-mi placă. Oricât de elegant ar fi evenimentul când n-am starea neceseră nu am chef. Am chestii pe care le port și de două trei ori, dar le combin diferit.', a spus artista.

Citește și: Ce ascunde Nicole Cherry în geantă

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter