Iubești diamantele? Și vedetele, dar iată care este piatra prețioasă a zodiei tale!

Publicat pe

Vedetele iubesc pietrele prețioase și nu se feresc să dea milioane de dolari pe bijuterii care au diamante sau smarald. Însă fiecarei zodii i se potrivește o anumită piatră prețioasă sau semi-prețioasă, care îi aduce noroc sau îi vindecă anumite afecțiuni.

Recent am văzut-o pe Jennifer Aniston purtând la Oscaruri bijuterii cu diamante de peste 10 milioane de dolari. Însă, potrivit specialiștilor, o pereche de cercei cu obsidian s-ar fi potrivit perfect atât cu ținuta, cât și cu starea sa de spirit pentru că ar fi alungat stresul.

Și alte vedete, cum este Kim Kardashian, care este renumită pentru colecția sa de bijuterii scumpe, sau Nicole Kidman, adoră diamantele în special, însă iată care ar fi pietrele prețioase și semi-prețioase care li s-ar potrivi în funcție de zodie!

Iubești diamantele? Și vedetele, dar iată care este piatra prețioasă a zodiei tale!Iubești diamantele? Și vedetele, dar iată care este piatra prețioasă a zodiei tale!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Shutterstock

Citește și:

Ce actor de Oscar ți se potrivește în funcție de zodie 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter