Paris Fashion Week 2017 – Cum se poartă gențile anul acesta

Publicat pe

Mai țineți minte celebrele fotografii din 2006 în care pe atunci la fel de celebra Monica Gabor, viitoare Columbeanu, se făcea de râs într-un magazin de lux din München punându-și pe cap o geantă fiind convinsă că e căciulă? Ei bine, acum se dovedește că Monica a fost, de fapt, o vizionară, iar noi, doar niște conformiști nepricepuți într-ale modei…

 

 

Paris Fashion Week a început marți, iar marile case de modă, ca de obicei, s-au întrecut în show-uri de o eleganță și extravaganță greu de egalat. Deși credeam că nimic nu ne-ar mai putea surprinde – nici măcar show-ul Saint Laurent, ținut afară, unde manechinele au defilat suportând cu stoicism dușul rece al ploii înghețate -, iată că John Galliano a reușit să ne lase cu gurile căscate.

 

 

Anul acesta, faimosul designer a propus pentru Maison Margiela o nouă modalitate de a purta geanta, modalitate care ne-a dus rapid cu gândul la Monica Gabor și ceea ce atunci am considerat o gafă… Ei, bine, anul acesta gențile se pot purta pe cap, iar dacă aveți una cu pene, cu atât mai bine. Din fericire, veți putea purta o geantă și pe umăr, în caz că vă speria gândul că ar trebui să o purtați cu tot cu conținut…

 

Dacă vreți totuși să fiți în trend, vă propunem o variantă mai ușor de purtat – cea de la Jacquemus, care a creat o geantă cu… fundul în sus. Deocamdată, nu-i vedem utilitatea – dar ce e fashion nu trebuie să fie și util -, probabil că uneori poate fi un avertisment cu privire la starea de spirit din ziua respectivă a posesoarei sale.

 

Oana Pantazi

 

Foto: Twitter

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter