Iubita lui Cătălin Cazacu, dezvăluiri uimitoare: "Am fost însărcinată, dar nu a fost să fie!"

Publicat pe

Iubita lui Cătălin Cazacu, dezvăluiri uimitoare. Scandalul dintre actuala iubită a lui Cătălin Cazacu, Ana Roman, şi Claudia Pavel continuă. Ea o acuză pe vedetă că i-a furat iubitul în timpul show-ului Exatlon. Mai mult decât atât, ea ar fi pierdut şi o sarcină, iar el ar fi cerut-o în căsătorie. 

Ana Roman suferă după ce a văzut mulţimea de imagini la TV avându-i ca protagonişti pe Claudia Pavel şi pe iubitul său. Ea nu crede nimic din ce spune cântăreaţa, că el nu ar fi avut iubită. Ana şi Cătălin se pare că ar avea o relaţie serioasă de ceva timp, ar fi cerut-o în căsătorie şi chiar ar fi rămas însărcinată, dar nu a putut păstra copilul.

'N-am făcut planuri de nuntă, n-am făcut decât să vorbim decât despre cum ne-ar plăcea să fie nunta noastră. Da, am slăbit în ultima lună. Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La 10 săptămâni am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să mai fie. A încetat să-i mai bată inimioara. Nu am luat-o ca pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă. (…) 
 
Am simţit că mă înşela. Îmi vorbea frumos, am avut o perioadă în care am fost despărţiţi, din cauza geloziei, am plecat din ţară, el m-a căutat şi m-a implorat să mă întorc. Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mă întorc. Am stat despărţiţi o lună. M-am gândit dacă merită să fim împreună, îl iubeam foarte tare şi m-a întors. Când a plecat la Exatlon mi-a spus să fiu cuminte.', a spus Ana la Wowbiz.

Claudia Pavel, despre presupusa relaţie cu Cătălin Cazacu

'Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiaţi Nu s-a întâmplat nimic între noi, s-a lăsat să se înţeleagă asta. Dacă s-ar fi întâmplat asta s-ar fi văzut la TV Am petrecut împreună 24 de ore din 24, m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut când îmi era frică, o să îi mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nici noi nu ştim ce este între noi, cu siguranţă că există nişte sentimente între noi dar mai mult că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat nu s-a întâmplat nimic. Vom vedea când va veni acasă dacă se va întâmpla ceva între noi. Nu ştiam de existenţa acelei fete, el mi-a spus că e la fel de liber ca şi mine, dacă exista cineva în viaţa mea nu ar fi existat ţinerea de mână şi îmbrăţişarea.(…) Eu nu stric relaţii. Dacă stai cinci săptămâni cu un om…nu ai cum să nu te apropii de el. Îmi este extrem de drag şi îmi este foarte dor de el. Sper să rămână acolo până la final, sper să câştige, el sau Giani. Ne plimbam de drag pe plajă împreună(…) Este clar că suntem extrem de apropiaţi', a declarat Claudia Pavel, la Kanal D.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter