Pepe, surpriză pentru soția sa de Valentine`s Day! Raluca Pascu este o norocoasă

Artistul nu a uitat de Ziua Îndrăgostiților și i-a pregătit un cadou Ralucăi. Pepe i-a făcut o surpriză frumoasă soției sale, iar ceea ce a primit a încântat-o cu siguranță.

Pepe a dovedit încă o dată că este un bărbat atent cu femeia de lângă el. Chiar dacă nu are nevoie de nicio ocazie pentru a o face fericită pe Raluca Pascu, cântărețul i-a pregătit ceva frumos de Valentine`s Day.

Flori și baloane, așa a fost Raluca răsplătită de soțul ei. Pepe i-a cumpărat o cutie în formă de inimă plină cu trandafiri și un balon cu aceeași formă. 'Facem repede o scurta recapitulare: flori 😊 ✔️, balon sau ursulet ✔️, pasiunea si iubirea ✔️ dar era deja la purtator !!! 😊 Eu sunt gata !!! Abia astept sa ma gasesc cu Raluca !!! ❤️ Voi sunteti gata pentru Ziua lui Valentin ??? 😍', a scris solistul pe una dintre rețelele de socializare.

Dragostea plutește în aer în această lună, iar Pepe pare că se conformează. Toate aceste cadouri dăruite din suflet, cu siguranță vor fi pe placul Ralucăi. De daruri nu s-a bucurat doar soția artisutului, ci și fetița cea mică, Rosa, care a fost tare încântată de balon.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro