Iulia Vântur - primele declarații despre relația cu Salman Khan

Publicat pe

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan și cei doi fac echipă bună atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. După 6 luni petrecute în India, Iulia a revenit în țară și a vorbit pentru prima data despre relația cu faimosul actor indian.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV, aceasta a fost întrebată despre sarcină, ceea ce a luat-o prin surpindere. De aceea, Iulia a vorbit despre Salman Khan, familia lui, dar și despre cariera pe care și-a construit-o în Orient.

„E foarte bine. Filmează pentru un nou film, care prima serie a fost foarte bun. Da, a fost o vacanţă în familie. Mama lui e extraordinară. Şi mama lui şi tatăl lui au voci foarte bune. Şi tata, tatăl meu. Evident că toţi ascultă piesele, toţi prietenii le ascultă pentru a-mi da feedback. El se joacă cu tot felul de răspunsuri pentru că s-a plictisit să fie întrebat. Când vezi că oamenii tot insistă cu o anumită întrebare şi le dă răspunsuri variate, poate unul îi mulţumeşte. El nu s-a sărutat niciodată cu nimeni în filme. E împotriva credinţelor lui. El se gândeşte că poate partenera lui are şi ea un iubit acasă, un tată, care nu s-ar simţi bine s-o vadă într-o asemenea ipostază. Evident că e un om drăguţ', a declarat Iulia Vântur.

„Mă descurc cu piesele. Complimentul cel mai mare a fost că nu şi-au dat seama că piesele sunt făcute de cineva din afara ţării. Mi-e frică să vorbesc în hindi pentru că nu stăpânesc gramatica, fac foarte multe greşeli. Sunt fericită şi pot să vorbesc în română pentru că ei înţeleg. Era programat să stau până marţi, dar m-a anunţat cel cu care am lansat prima piesă că mai pot sta câteva zile', a mai spus aceasta despre cariera sa muzicală.

De cum a revenit în țară, toată lumea s-a întrebat dacă Iulia este cumva însărcinată, așa că aceasta a ținut să lămurească lucrurile.

„Nu e planificat neapărat să am o carieră. M-am simţit şi ciudat pentru că mulţi oamenii muncesc toată viaţa ca să facă asta şi la mine a fost doar plăcere, pasiune. Cineva mi-a zis într-o zi: 'Cineva ţi-a dat un har, nu-ţi bate joc de el', a spus vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Iulia Vântur trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, însă mai ții minte cum arată cuplul Iulia Vântur – Marius Moga? Iată-i la Viva Party!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter