Lora, bătută și umilită de Dan Badea. „Am urlat în pernă şi apoi m-am ascuns în baie” - Amănunte șocante

Publicat pe

La doi ani de la divorțul de Dan Badea, Lora rupe tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. Vedeta îl acuza pe fostul soț că a bătut-o și că i-a impus să renunțe la carieră.

De când s-a pronunțat divorțul, Lora a fost mereu acuzată că ea ar fi vinovată pentru eșecul căsniciei cu Dan Badea și multă lume a spus despre ea că l-a înșelat pe actorul de stand-up comedy. De aceea, Lora nu a mai suportat și a dat cărțile pe față.

În emisiunea „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars, artista a povestit cu lacrimi în ochi cum Dan Badea a bătut-o și a umilit-o și, mai mult decât atât, i-a cerut să renunțe la carieră.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru s-a întâmplat după ce am tolerat agresiunea verbală. În general, e bine să ai grijă cu bărbaţii agresivi. O altă limită a fost atunci când mi-a cerut să aleg între el şi muzică, ceea ce mi s-a părut extrem de nedrept. Cea mai mare minciună a fost atunci când a spus că-şi doreşte familie şi copii cu mine şi apoi mi-a spus că nu. A durut foarte tare! Nu vă imaginaţi. Au fost limite peste care nu am putut să trec şi să mai iubesc omul ăla. Ultima dată când am suferit foarte tare, am urlat în pernă şi apoi m-am ascuns în baie, între toaletă şi perete şi am plâns. Dar mi-a făcut foarte bine, m-a ajutat foarte mult. Ne-am întâlnit şi ne-am salutat, dar acum dacă ne-am întâlni eu nu l-aş saluta. Nu aş putea! Ar fi modul meu de a spune: 'Foarte urât din partea ta'. A spus ceva foarte urât. A fost întrebat dacă nu-i e frică să se recăsătorească din nou atât de repede şi el a spus: 'Nu, nu mi-e frică să fiu înşelat din nou'. Nu am înţeles ce a vrut să spună cu asta. Vreo 5 ani aşa simt că am pierdut', a dezvăluit Lora.

În prezent, Lora are o relație cu managerul ei, Ionuț Ghenu.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Recomandare de weekend de la Lora

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter