Carmen Brumă şi Mircea Badea şi-au sărbătorit băieţelul. Cum arată Vlăduţ la 3 ani

Publicat pe

Carmen Brumă şi Mircea Badea au avut ieri un motiv special pentru a sărbători, Vladuţ, fiul lor, împlinind 3 ani. Cei doi i-au organizat acestuia o petrecere la un restaurant di Bucureşti la care au fost prezenţi prietenii apropiaţi.

 

Pentru a marca această zi, Carmen a dezvăluit şi câteva fotografii cu sărbătoritul zilei, care a crescut şi a avut un outfit extrem de cool.

 

Puştiul, care moşteneşte părul creţ al mamei lui, a purtat ieri o pereche de pantaloni în carouri, cămaşă, sacou şi o pălărie.

 

Într-una dintre fotografii apare alături de părinţii doi, în timp ce în alta e în braţe la Carmen, care îl strânge la piept şi îl sărută cu multă dragoste. Într-o a treia fotografie apar Carmen şi Vlăduţ, iar hashtag-urile care o însoţesc sunt: #streetstyle  #cool #baby #beautyful #life

 

Într-un interviu pentru Viva!, Carmen mărturisea că venirea pe lume a lui Vlăduţ a fost la momentul potrivit şi că nu regretă că nu l-a avut mai devreme:

 

L-am făcut la momentul potrivit, cred că era o greşeală să îl fac mai de­vreme, nu eram pregătită psihic, emoţional. Am realizat exact ce înseamnă un copil, nu am idealizat deloc această situaţie şi am ştiut exact în ce mă bag. E o greşeală să crezi că e totul numai lap­te şi miere, că experienţa de a creşte un copil e o totală desprindere de pământ, că pluteşti nonstop într-o stare de nesfârşită fericire. Nu, înseamnă multă responsabilitate, efort, renunţări. Dacă tu te aştepţi să fie o dolce vita neconte­nită şi te trezeşti apoi la realitatea cruntă, poţi avea o cădere irecupera­bilă. Sunt foarte multe femei care se aşteaptă la un moment continuu de fe­ricire şi când îşi dau seama că nu e chiar aşa, ajung inclusiv la depresia postnatală.'

 

Carmen Brumă şi Mircea Badea şi-au sărbătorit băieţelul. Cum arată Vlăduţ la 3 aniCarmen Brumă şi Mircea Badea şi-au sărbătorit băieţelul. Cum arată Vlăduţ la 3 ani

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter