Iuliana Tudor a îndeplinit dorinţa Mariei Tănase

Publicat pe

Gazda emisiunii O data-n viata' a implinit testamentul Mariei Tanase. Si pentru ca artista ar fi implinit 100 de ani, Iuliana Tudor a dezvaluit ca ea este cea care a reusit sa transforme in realitate ceea ce Maria Tanase a scris in testamentul sau.

iuliana tudor langa fantana inaugurata in 2005

Faptul ca si-ar dori sa fie sapata o fantana la o rascruce de drumuri, intr-un loc secetos, umblat de lume, in Dobrogea sau Fagaras. Avand un cult pentru Maria Tanase, gazda emisiunii O data-n viata' a tinut neaparat sa-i infaptuiasca interpretei marea dorinta, asa ca in anul 2005 a inaugurat alaturi de Primaria Mangalia – Fantana Mariei Tanase si alaturi de ea o troita unde oamenii pot aprinde o lumanare in amintirea marii artiste. Un vis devenit realitate prin Iuliana Tudor!

Pink Martini aniversează centenarul Maria Tănase printr-o piesă în limba română

 

fantana

In urmă cu 100 de ani, pe 25 septembrie, se năștea Maria Tanase. Cea care avea sa devina vocea Romaniei! In testamentul sau a scris printre altele ca ar dori sa fie sapata o fantana la o rascurce de drumuri, intr-un loc secetos, umblat de lume, in Dobrogea sau Fagaras. In 2005, intr-o dimineata, m-am trezit cu gandul ca trebuie sa-i implinesc dorinta. M-am dus la Mangalia, am intrat in biroul primarului de atunci, Zamfir Iorgus si l-am rugat sa ma ajute sa implinim dorinta Mariei Tanase. Am propus ca locul sa fie undeva la drumul care duce spre mare pe unde trec romani de peste tot. Intr-o luna, la iesirea din Saturn, chiar de Sf. Maria, am inaugurat alaturi de primarie Fantana Mariei Tanase! Probabil, cineva, de undeva a trimis la mine acest gand intr-o dimineata de vara pentru a fi implinit! Am facut-o si este una dintre marile mele bucurii!

Multumesc, Maria Tănase!', a scris vedeta pe pagina ei oficiala de Facebook.

 

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter