Ivanka Trump, atacată de Angela Merkel la summitul G20 al femeilor

Publicat pe

Ivanka Trump a participat, marți, la summitul G20 al femeilor, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. Pe lângă faptul că a fost huiduită de public, Angela Merkel a avut o remarcă destul de răutăcioasă la adresa ei și a fost de partea celor aflați în sală.

Ivanka, care este acum consiliera neoficială a lui Donald Trump, a participat la discuții despre susținerea femeilor antreprenoare alături de cancelarul german, Angela Merkel și directoarea FMI, Christine Lagarde, dar și de alte femei puternice.

La un moment dat, Ivanka s-a confruntat cu un moment total neplăcut atunci când, în timpul conferinței, aceasta a dorit să își apare tatăl și a spus despre el că este un „campion pentru drepturile femeilor și al familiei'. Imediat, cei din sală au început să o huiduie, iar Angela Merkel a intervenit și a avut o remarcă destul de răutăcioasă la adresa fiicei președintelui american.

„Vezi reacția celor din sală. Trebuie menționat un lucru: atitudinea pe care tatăl tău a arătat-o față de femei ridică semne de întrebare asupra a cât de mult susține el, de fapt, drepturile femeilor', a spus cancelarul german.

Ivanka nu s-a oprit, așa că a dat vina pe presă pentru că i-a construit lui Donald Trump o imagine negativă.

„Am auzit criticile din partea media și știu că au fost propagate în presă', a spus fiica președintelui SUA, spre amuzamentul celor din sală, care au început să râdă ironic.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Fotografia cu Ivanka Trump stând pe scaunul prezidențial stârnește controverse

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter