Janet Jackson divorțează la doar trei luni de când a devenit mamă pentru prima dată

Publicat pe

Janet Jackson s-a despărțit de cel de-al treilea soț, omul de afaceri Wissam Al Mana, la doar trei luni după ce a a devenit pentru prima dată mamă.

Cei doi au pus capăt unei căsnicii de cinci ani, fiind căsătoriți din anul 2012, la scurt timp după ce au devenit părinții unui băiețel. Potrivit presei internaționale, motivul ar fi faptul că bărbatul a devenit destul de autoritar în perioada în care cântăreața a fost însărcinată, lucru ce a deranjat-o foarte mult pe aceasta.

Din păcate, Janet şi Wissam au decis că relaţia lor nu mai funcţiona şi au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Sunt foarte ocupaţi dar hotărâţi să fie părinţi buni, chiar dacă s-au despărţit. Este o despărţire amiabilă, iar Eissa va locui alături de mama sa, care trăieşte în Londra”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit Mail on Sunday.

În plus, se zvonește că Janet s-ar fi convertit la Islamism după căsătorie, religia soțului ei.

Janet Jackson (51) și Wissam al Mana (42) s-au căsătorit în secret în anul 2012, iar abia în 2013 au confirmat acest lucru. Cei doi sunt părinții unui băiețel, Eissa (care în arabă înseamnă Iisus), care a venit pe lume pe 3 ianuarie 2017.

Cântăreața americană se află în pragul celui de-al treilea divorț. Aceasta a mai fost căsătorită în perioada 1984-1985 cu James DeBarge și în perioada 1991-2000 cu Rene Elizondo. Janet Jackson este singurul membru al familiei Jackson, exceptându-l pe Michael Jackson, care a avut succes în industria muzicală.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Janet Jackson a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter