Bradley Cooper şi Irina Shayk au devenit părinţi pentru prima dată

Publicat pe

Au trecut 2 săptămâni de când actorul Bradley Cooper şi top modelul Irina Shayk au devenit părinţi, însă fericita veste a fost dezvăluită abia acum.

 

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru revista People că bebeluşul s-a născut în urmă cu 2 săptămâni, după ce în luna decembrie a anului trecut s-a aflat ca Irina este însărcinată, imediat după ce ea a defilat într-un show al casei Victorias Secret de la Paris şi şi-a oficializat astfel  sarcina chiar pe catwalk.

 

Cuplul, extrem de discret, nu a dezvăluit pentru moment sexul copilului sau numele acestuia, iar Irina continua să posteze pe contul său de Instagarm diverse fotografii, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat in viaţa ei.

 

In perioada sarcinii, Irina a fost, de asemenea, foarte discretă, însă pe degetul său s-a putut observa un inel superb cu cu smarald si diamante, fapt ce a dus la apariţia zvonurilor legate de logodna ei cu celebrul actor.

 

Bradley Cooper şi Irina Shayk sunt împreună de 2 ani şi se înţeleg de minune în ciuda diferenţei de vârstă de 11 ani dintre ei. Top modelul are 31 de ani, fiind născută pe 6 ianuarie, iar actorul a împlinit 42 de ani tot în luna ianuarie, pe data de 5.

 

Vezi si:

 

Irina Shayk si Bradley Cooper s-au logodit

 

Bradley Cooper şi Irina Shayk au devenit părinţi pentru prima datăBradley Cooper şi Irina Shayk au devenit părinţi pentru prima dată

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter