Jennifer Aniston și Justin Theroux divorțează după doar doi ani de mariaj!

Publicat pe

Au fost unul dintre cuplurile cele mai hot de la Hollywood, așadar nu e de mirare faptul că vestea despărțirii lor a căzut ca un fulger la Hollywood și nu numai. Jennifer Aniston și Justin Theroux divorțează după doi ani de mariaj, iar primul gând al tuturor a fost legat, culmea!, de faptul că, acum, atât ea, cât și fostul ei soț, Brad Pitt, sunt liberi…

Jennifer Aniston și Justin Theroux, la premiera sezonului 3 al serialului "The Leftovers", în Los Angeles, aprilie 2017.

Jennifer Aniston și Justin Theroux, la premiera sezonului 3 al serialului „The Leftovers”, în Los Angeles, aprilie 2017.

La doar o zi după Sfântul Valentin, sărbătoare care celebrează dragostea, unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood și-a anunțat despărțirea la mai puțin de trei ani de la căsătorie. Vestea este cu atât mai șocantă cu cât Jennifer Aniston și Justin Theroux au pozat întotdeauna într-un cuplu fericit, dar comunicatul dat publicității de către Jennifer nu lasă loc de îndoială:

 

În încercarea de a reduce orice fel de speculații ulterioare, am decis să ne anunțăm despărțirea. Această decizie a fost luată cu afecțiune și de comun acord la finele anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să nu mai fie un cuplu, dar așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm prețioasa prietenie.'

Jennifer și Justin un cuplu aparent fericit...

Jennifer și Justin un cuplu aparent fericit…

Nu-i așa că trăiți un sentiment de déjà-vu? Asemenea mesaje civilizate și pline de iubire am văzut cu zecile, atât în showbizul lor, cât și în al nostru, și, uneori, cele mai multe au fost urmate de procese răsunătoare și rufe murdare spălate în public… Jennifer a venit apoi și cu explicația: În mod normal, am face acest lucru în mod privat, dar dat fiind că industria bârfelor nu poate rezista oportunității de a specula și a inventa, am dorit să vă transmitem adevărul în mod direct. Orice altceva este tipărit și nu vine direct de la noi este doar povestea ficțională a altcuiva. Mai presus de orice, suntem hotărâți să păstrăm respectul profund și dragostea pe care le avem unul pentru celălalt'.

Fanii speră într-o împăcare, acum, că atât Jennifer, cât și Brad sunt liberi...

Fanii speră într-o împăcare, acum, că atât Jennifer, cât și Brad sunt liberi…

Evident, dat fiind comunicatul, unii mai cârcotași ar putea să se întrebe de ce divorțează, dacă se iubesc atât de mult, dar nu e cazul nostru. Noi, la fel ca și miile de fani ai lui Jennifer, nu putem să nu ne întrebăm însă ce se va întâmpla acum, când ea și Brad Pitt, fostul ei soț (pentru care suntem convinși că actrița încă mai are sentimente), sunt doi oameni liberi…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter