Ce mesaj i-a transmis Roxana Vancea lui Mihai Bendeac de ziua sa! Fosta iubită n-a uitat

Ce mesaj i-a transmis Roxana Vancea lui Mihai Bendeac de ziua sa. Celebrul actor împlineşte astăzi 35 de ani. Acesta a primit o primă urare, una deosebită din partea fostei sale iubite. Se pare că el este prins cu treabă, căci surpriză, nu i-a răspuns. 

În urmă cu 35 de ani a venit pe lume Mihai Bendeac, cel care acum este aşa de celebru datorită diverselor seriale pe care le-a creat, le-a regizat şi în care chiar a jucat. Astăzi, este mare sărbătoare pentru el, are şi motive. Printre primele persoane care i-au făcut urări de la prima oră se numără chiar fosta iubită.

Roxana vancea a încărcat în mediul online o imagine cu ei doi, a avut şi un mesaj. „La mulţi ani! Sper ca ziua să fie la fel de amuzantă aşa cum eşti şi tu!”, a notat bruneta. Mihai Bendeac nu i-a mulţumit urărilor.

Cei doi au fost împreună o bună perioadă de timp, însă după o vreme au decis să o ia pe drumuri separate. Chiar dacă s-au despărţit, se pare că au rămas prieteni.

 

Roxana Vancea, în vacanţă în Miami cu Codin Maticiuc

Craiul de Dorobanți este în Miami alături de Roxana Vancea. Oare actorul are o slăbiciune pentru asistentele TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'?!

Fosta asistentă TV nu-l lasă nicio clipă pe Codin să se relaxeze. Roxana Vancea l-a pus pe acesta să se antreneze pe marginea piscinei, însă e clar că nu prea îi iese. 'Încetează să mă mai chinui. Îmi urăsc viața. (…) La Miami. Roxano, mai bine nu erai deloc!', a scris Codin Maticiuc pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: PR, Instagram

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro