Atenție! Felul în care dormi te poate umple de riduri!

Publicat pe

Când dormi sigur ai o poziție preferată, dar crezi că e bună pentru ten? Uite ce poziții de somn favorizează apariția unui număr impresionant de riduri.

Atenție! Felul în care dormi te poate umple de riduri!Atenție! Felul în care dormi te poate umple de riduri!

De ridurile de expresie ai auzit. Poate le și ai deja. Dacă obișnuiești să te încrunți frecvent, asta se vede pe frunte. Râzi mult sau faci ochii mici când lucrezi la calculator (p.s. nu ar fi rău să mergi la oftalmolog)? Celebrele riduri laba gâștei nu sunt străine pentru tine

Citește și:

Ojă sărită? Repară-ți manichiura în maxim 2 minute

Cum să combini corect culorile când te machiezi

Acum, desigur, nu înseamnă că nu ne mai manifestăm emoțiile doar ca să nu facem riduri, lucru oricum imposibil și deloc sănătos. Aplicăm cremele potrivite, bem apă, mâncăm corect și astfel ne ajutăm pielea.

Dar când vine vorba de somn… iar ajungem să ne sabotăm singure frumusețea și tinerețea pielii. Au fost momente când dimineața te-ai trezit cu urme de așternut pe ten?

Aceasta este dovada clară că modul în care dormim contribuie la apariția ridurilor. Este un proces pur mecanic!

Pielea este presată, se strânge, se fac pliuri, care în final se transformă în riduri. Așadar nu e indicat să dormi într-o parte sau cu fața adâncită în pernă.

Soluția? Dormi pe spate sau schimbă fața de pernă de bumbac cu una din saten. A, și nu uita de crema de noapte și crema contur de ochi. Sunt esențiale!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter