Jennifer Aniston şi Justin Theroux vor deveni părinţi! Cei doi sunt în culmea fericirii

Publicat pe

Jennifer Aniston și Justin Theroux așteaptă primul copil. Cei doi actori vor deveni părinţi pentru prima dată!

Aniston (48 de ani) și Theroux (46 de ani) vor deveni curând părinți cu ajutorul unei mame purtătoare, potrivit publicației Star. Se pare că cei doi actori vor deveni anul viitor părinții unei fetițe.

Aceştia au apelat la ajutorul unei clinici la care au mers și alte celebrități precum actrița Nicole Kidman sau cântărețul Ricky Martin, pentru a-și îndeplini visul de a deveni părinți.

Nu este prima dată când se speculează asupra unei posibili sarcini a lui Jennifer Aniston — același lucru s-a întâmplat și când era căsătorită cu Brad Pitt.

În urmă cu câteva luni, actrița a dezvăluit că au existat prea multe speculaţii referitoare la acest subiect.

 „Să ai un copil este o chestiune care nu privește pe nimeni, cu excepția cuplului sau persoanei care vrea să devină părinte. Alegerea unei femei de a avea un copil este echivalată în mod greșit cu fericirea interioară. Ideile mele privind o viață fericită sunt poate diferite de cele alte altor persoane”, a punctat actriţa.

 

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter