Fiica lui Victor Slav este copia fidelă a prezentatorului. Iată fotografia cu Victor când era copil și Sofia care nu a mai lăsat urmă de îndoială

Publicat pe

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au o fetiță absolut superbă, Sofia fiind copia fidelă a tatălui ei spre mica supărare a Biancăi care și-ar fi dorit să semene și cu ea câtuși de puțin.

Iar Victor a vrut încă o dată să demontreze asemănarea celei mici cu el, așa că a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare el când era mic și mai jos fiica sa. Sofia seamănă izbitor cu tatăl său, fiecare trăsătură a feței, ochii și buzele fiind la fel ca ale lui Victor.

„Tati&Sofia', a scris Victor în dreptul fotografiei cu el și fiica sa, iar fanii au fost absolut uimiți de cele două fotografii. Și dacă unii spun că seamănă ca două picături de apă, unii țin și cu Bianca și spun că anumite trăsături vin și de la ea. Un lucru este clar, Bianca se poate mândri cu pasiunea pentru fashion a Sofiei, care este moștenită, fără îndoială, de la ea.

Fiica lui Victor și a Biancăi a împlinit, de curând, un an.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter