Raluca Bădulescu, despre certurile la cuţite cu Iulia Albu: "Avem neînţelegeri"

Publicat pe

Raluca Bădulescu a dezvăluit cum se înţelege cu Iulia Albu. Au apărut multe speculaţii în presă cum că nu s-ar suporta una pe cealaltă, însă iată care este adevărul!

Raluca Bădulescu nu s-a ferit să ne spună faptul că de multe ori se ia la ceartă cu colegii săi de la „Bravo, ai stil'. Totul pentru că se comportă exact ca o familie, există şi certuri, însă au o relaţie foarte apropiată.

„Măi, aceasta este un reality show. Noi toţi suntem o familie. Ca în orice familie, mai avem discuţii pro şi contra, avem neînţelegeri. Astăzi ne pupăm, peste o oră putem să nu ne înţelegem pe un subiect, dar peste o oră ne pupăm înapoi. Exact ca într-o familie. Noi suntem o echipă foarte bine unită, o echipă în care ne preţuim unii pe ceilalţi. Asemenea discuţii sunt inerente pentru că suntem într-un reality show. O dată sărim la harţă, apoi ne pupăm, şi da, se văd pe micul ecran. Cred că este ceva în regulă.', ne-a spus în exclusivitate Raluca Bădulescu.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter