Jennifer Garner vrea să șteargă orice urmă a lui Ben Affleck, așa că a luat o decizie surprinzătoare. Iată ce va face!

Publicat pe

După 12 ani de căsătorie, Jennifer Garner  vrea să rupă orice legătură cu Ben Affleck. Divorțul dintre cei doi este oficial, dar actrița nu se oprește aici. Aceasta nu a trecut peste separare la fel de repede ca Affleck și simte nevoia unei schimbări majore: vrea să vânda casa în care ea și actorul au locuit.

Jennifer a intentat divorțul în aceeași lună în care Ben a făcut publică relația cu Lindsay Shookus, producătoarea emisiunii Saturday Night Live. Rănită profund de acțiunile fostului soț, actrița, în vârstă de 45 de ani, a decis să vândă casa în care a trăit cu Affleck din Pacific Palisades, California. Acest lucru ar putea afecta copiii fostului cuplu, dar Garner nu vrea să fie bântuită de trecut. Vila în care actorii și-au crescut cei trei copii are 8,800 metri pătrați și valorează  45 milioane de dolari.

Citește și: A trecut peste! La o lună de la divorț, Roxana Ciuhulescu se gândește la o nouă relație

„Jen vrea un nou început. Le-a spus prietenilor ca vrea sa pună casa în vânzare. Jen zice că îl vede pe Ben oriunde se uită, și acest lucru nu este sănătos pentru ea', a declarat o sursă pentru Life & Style.

Deși nu este echilibrată emoțional după urmările despărțirii de protagonistul din filmul „Contabilul: cifre periculoase', Jennifer a făcut tot posibilul să mențină o relație bună cu fostul ei de dragul copiilor.

Laura Oaida

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter