A trecut peste! La o lună de la divorț, Roxana Ciuhulescu se gândește la o nouă relație

Publicat pe

În urmă cu o lună, Roxana Ciuhulescu anunța divorțul de soțul ei. Acum, deși toată lumea credea că va fi mult mai greu pentru ea să își revină, se pare că vedeta se gândește la viitor și, de ce nu, la o nouă relație, chiar dacă nu în viitorul apropiat.

La puțin timp după anunțul despărțirii, Roxana povestea la Teo Show cu lacrimi în ochi despre despărțire, nedorind să spună care a fost, de fapt, adevăratul motiv care a împins-o să pună punct definitiv. Acum, la o lună de la eveniment, aceasta pare că este mai optimistă și privește cu inima deschisă spre viitor și oportunitățile care vor apărea.

Citește și: Robie Williams – o altă victimă a drogurilor. Iată de ce afecțiune suferă artistul din cauza asta!

„Încep din nou să gust din fericire pentru că am admis că nu am fost fericită. Am mimat fericirea, am încercat să salvez ce era de salvat. Eu am trecut peste toate, sunt o femeie suficient de puternică şi am dreptul la fericire. Lucrurile se fac toate la timpul potrivit,.Atunci mi s-a umplut paharul. Îmi doresc să îmi refac viaţa, doar n-o să mă călugăresc. Când o să se întâmple să mă îndrăgostesc o să vă anunţ (…) Pe lângă off-road merg în fiecare săptămână la sală: fac gimnastică, înot. Eu sunt şi organizator în Campionatul Mondial de culturism şi fitness', a declarat Roxana în emsiunea „Răi da buni', la Antena Stars.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter