Robie Williams - o altă victimă a drogurilor. Iată de ce afecțiune suferă artistul din cauza asta!

Publicat pe

Viața în lumina reflectoarelor nu este așa de frumoasă precum pare. Stresul determină majoritatea celebrităților să se piardă în lumea drogurilor, iar această lume are mai multe consecințe decât își pot imagina. Se pare că repercusiunile abuzului de substanțe l-au ajuns, într-un final, și pe Robbie Williams.

Potrivit revistei HELLO!, faimosul cântăreț de 43 de ani a mărturisit ca suferă de o afecțiune rară care îl determină să mănânce în somn. Williams se trezește noaptea și mănâncă fără să fie conștient de aceste acțiuni. Diagnosticul? Tulburare alimentară asociată cu somnul nocturn. Tulburarea afectează în jur de 1.5 % din populație, iar cauzele afecțiunii sunt anxietatea, evenimentele stresante și abuzul de substanțe. Din păcate, Williams trece prin toate.

Citește și: Modul inedit prin care soția premierului japonez a evitat orice discuție cu Donald Trump, deși au stat unul lânga altul la masă

Deținătorul a 17 premii BRIT a început sa sufere de această afecțiune în urmă 12 luni. Nu își mai putea controla greutatea și simțea nevoia să mănânce dulce în loc de mâncare sănătoasă.

„Fac acest lucru foarte ciudat de vreun an, mănânc noaptea.  Adormit fiind, mă ridic din pat și mănânc. Nu o fac intenționat – nu sunt conștient că o fac – dar se întâmplă',  a declarat Robbie prin intermediul blogului său video  

Acesta a adăugat ca în somn nu vrea sa mance kale, ci vrea foarte mult zahăr. Și pentru că mănâncă inconștient zahăr noaptea, nu mai simte nevoia de mâncare nesănătoasă ziua.

„Nu mă simt trist sau rușinat ca mănânc dulciuri pe ascuns pentru ca se întâmplă noaptea si nu sunt conștient de asta', a adăugat cântărețul.  

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter