Modul inedit prin care soția premierului japonez a evitat orice discuție cu Donald Trump, deși au stat unul lânga altul la masă

Publicat pe

Nici nu mai încape îndoiala că Donald Trump este urât de femeile din toată lumea. După ce a avut din nou o remarcă controversată la adresa lui Brigitte Macron în cadrul vizitei oificiale în Franța, ajuns în Japonia, soția premierului a evitat orice discuție cu președintele SUA printr-un mod inedit.

Akie Abe, soția premierului japonez pare că nu îl suportă pe Donald Trump. Aceasta s-a prefăcut că nu vorbește deloc limba engleză pentru a evita să vorbească cu președintele american. Într-un interviu pentru The New York Times, Trump povestea că a avut parte de câteva „ore ciudate' când a fost șezat lângă soția premierului japonez, care chipurile nu vorbea deloc limba engleză.

„Donald Trump: Stăteam la masa asta uriașă. Soțiile erau separate de soți, fac asta câteodată la unele întâlniri de acest tip – e mai ușor când nu o fac pentru că ai cu cine vorbi. Stăteam lângă președintele Argentinei și soția acestuia (Mauricion Macri, n.red.), o femeie drăguță, care vorbește engleză, și soția premierului Japoniei (Shinzo Abe, n.red.). Aveam un traducător pentru japoneză, altfel ar fi fost mult mai dificil, pentru că nu vorbește deloc engleză.

 

Reporter: Deloc? Nu vorbește deloc engleză?

 

Donald Trump: Deloc. Nici măcar „bună ziua'.

 

Citește și: Deși s-a logodit cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez nu vrea să facă nuntă. Iată de ce!

 

Reporter: Pare să fi fost o alegere ciudată pentru așezarea la masă.

 

Donald Trump: A fost dificil, pentru că am stat acolo câteva ore.'

Însă soția premierului japonez l-a mințit pe Trump. O jurnalistă de la The Guardian a dezvăluit că Akie Abe vorbește fluent limba engleză.

„Se pare că soția premierului japonez s-a prefăcut că nu vorbește engleză ca să evite să discute cu Donald Trump', a scris jurnalista pe pagina sa de Twitter. Și a venit chiar și cu dovezi. Aceasta a postat și un clip în care Akie Abe vorbește în engleză în cadrul unei conferințe de presă.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter