Jessica Alba va fi mamă pentru a treia oară

Publicat pe

Bucurie mare în familia Jessicăi Alba. Actrița este însărcinată cu cel de-al treilea copil și a anunțat pe toată lumea într-un mod extrem de frumos.

Prin intermediul unei postări pe pagina sa de Instagram, Jessica și-a anunțat fanii că ea și soțul ei, Cash Warren, vor fi părinți pentru a treia oară. Aceasta a postat un gif în care apare alături de cei doi copii ai săi, Honor, în vârstă de 9 ani, și Haven, în vârstă de 5 ani, iar fiecare ține în brațe câte un balon cu câte un număr: Honor numărul 1, Haven numărul 2, iar Jessica numărul 3 și mâna pe burtica de gravidă.

@cash_warren and I are officially going to be outnumbered #babyonboard #herewegoagain #blessed

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on


„Cash Warren și cu mine vom fi, official, depășiți numeric #babyonboard', a fost mesajul pe care l-a scris actrița în dreptul postării sale.

Citește și: 10 ipostaze incitante cu Mihaela Rădulescu în Viva!

Sarcina Jessicăi Alba pare să fie destul de avansată, prin rochia neagră vaporoasă pe care aceasta o poartă putând fi distinsă o burtă măricică. Actrița nu a dezvăluit sexul bebelușului.

Jessica Alba și Cash Warren sunt căsătoriți din anul 2008 și au împreună 2 copii.

Aexandra Popescu

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter