Fiul Adelei Popescu a împlinit un an și este din ce în ce mai frumos - iată cu cine seamănă Alexandru!

Publicat pe

Deși a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu un an, Adela Popescu nu prea a postat fotografii cu fiul ei pe rețelele de socializare. Acum, însă, vedeta le-a arătat fanilor cât de mult a crescut Alexandru și cât de bine îi seamănă.

Adela și Radu sunt împreună de 7 ani și căsătoriți de 2 ani, însă abia de un an au devenit părinții unui băiețel. Deși Adela vorbește tot timpul despre fiul ei și adună sfaturi din toate părțile în ceea ce îl privește, aceasta nu prea a postat imagini cu cel mic pe rețelele de socializare. Însă acum a venit momentul să le arate fanilor cât a crescut Alexandru și cât de frumos este.

Citește și: Jessica Alba va fi mamă pentru a treia oară

Radu Vâlcan, soțul vedetei, a publicat o fotografie cu fiul lor, iar fanii au fost în delir. Radu îl ține în brațe pe cel mic și îl sărută pe cap, în timp ce Alexandru se uită la camera încruntat, însă cu o gingășie extraordinară.

„Leit eu, nu?', a scris ironic Radu în dreptul imaginii la care a adăugat și hashtag-ul #miniAdela pentru că se vede clar că fiul lor seamănă leit cu Adela.

Imediat, Adela a distribuit fotografia: „Ai mei', a scris aceasta în dreptul imaginii cu Radu și Alexandru.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter