John Cena și Nikki Bella s-au despărțit înainte cu trei săptămâni înainte de nuntă

Publicat pe

După șase ani de relația, John Cena și Nikki Bella s-au despărțit. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite chiar cu trei săptămâni înainte de nuntă. Luptătorul de wrestling și iubita sa au anulat fabulosul eveniment. Vestea că cei doi s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere. 

Pregătirile pentru nuntă au fost amânate, anunță presa internațională. Nimeni nu se aștepta ca John Cena și Nikki Bella să se departă, mai ales cu trei săptămâni înainte de nuntă. 'Chiar dacă această decizie a fost foarte dificilă, noi vom continua să avem o relație bazată pe dragoste și să ne respectăm unul pe celălalt. Vă rugăm să ne respectați intimitatea', au declarat cei doi pentru usmagazine.com.

John Cena, în vârstă de 40 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Nikki Bella, în vârstă de 34 de ani, în urmă cu un an în timpul evenimentului Wrestlemania 33. Cei doi se întâlneau încă din anul 2012. Cuplul a fost văzut ultima dată împreună pe 8 aprilie, la Wrestlemania 34.

Momentul în care John Cena a cerut-o de soție pe Nikki Bella poate fi văzut în video de mai jos.

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter